Cumpără bilet la concertul de lansare al noului album Alina Manole şi poţi câştiga albumul “Dragoste în 3”

ForeverFolk şi MHO Music vă invită la concurs. Vrem să rasplatim efortul celor care îşi cumpără bilet la concertul de lansare al noului album Alina Manole, ce va avea loc pe 30 septembrie 2011 la Teatrul Nottara.

În acest sens, cei care îşi cumpără bilet la concertul de lansare şi ne trimit prin e-mail (pe adresa raluca@foreverfolk.com) numele, seria şi numărul biletului, precum şi rândul şi locul în sală, pot câştiga chiar noul album Dragoste în 3. Câştigătorul va primi discul chiar în sală, înainte de începerea spectacolului. Înainte de a primi premiul, ei vor trebui să ne arate biletul original şi un act de identitate, pentru a compara datele cu informaţiile trimise prin e-mail. Invitaţiile primite din partea organizatorilor sau partenerilor media nu intra în concurs, acesta referindu-se doar la biletele vândute.

Biletele la concertul de lansare se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim, în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Humanitas, Cărtureşti, Mall Băneasa, Unirea etc. sau online pe site-ul Eventim. Preţul biletelor este de 45 de lei.

Termenul-limită de înscriere la concurs este  28 septembrie ora 11.00. Câştigătorul va fi anunţat cel târziu pe 29 septembrie.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.