Momentul intalnirii dintre muzica si poezie – lansare Apa de ploaie

Apa de ploaie este un volum de versuri, semnat de poeta Anca Oprescu. Apa de ploaie este un album al muzicianului Walter Dionisie, inspirat din poezia volumului mentionat anterior. O intalnire fericita dintre versuri sincere si muzica de calitate, intr-o dubla lansare.

Anca Oprescu este cadru didactic in Cernica si o poeta care pune accent pe creativitate si frumos, intr-o lume contemporanta complexa. Walter Dionisie este un interpret si compozitor cu o istorie muzicala de cativa ani buni, cu o cariera care a cuprins atat recitaluri de jazz (altaturi de nume precum Chick Corea și Airto Moreira sau Jack Bruce, Alvin Lee și Larry Coryell), cat si aparitii scenice cu nume cunoscute din muzica romaneasca (Monica Anghel, Gabriel Cotabita sau Mircea Rusu Band). Intalnirea dintre cei doi a venit undeva in anul 2010, si colaborarea inceputa atunci a dus catre lansarea de care vorbim astazi.

Muzica si poezia urmeaza o linie luminoasa, senzuala , spre esenta si simplitate . Iesind din din tiparele si bravada muzicii si literaturii actuale, „Apa de ploaie” este o poveste despre om , ce merita sa fie aflata si traita de catre oameni. (extras din comunicatul de presa)

Astfel, sunteti asteptati duminica, 29 ianuarie, de la ora 14, in Sala Coloanelor a Salii Palatului (la etajul II), intr-un cadru ce inspira la visare, la dubla lansare.

 

Lansarea este un eveniment marca Global Human Recovery, in partneriat cu Sala Palatului, Contempora si Agentia Blue Buffalo.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.