Se dă startul înscrierilor pentru Ideo Ideis

Vara nu se numără doar festivalurile de folk, ci și cele de teatru. Unul dintre aceste festivaluri este și Ideos Ideis, din Alexandria care anul acesta ajunge la cea de-a 7a ediție. Ideos Ideis își dedică activitatea pentru a reintegra arta teatrală în rândul tinerilor, în special în rândul liceenilor din toată țara. Evenimentul include trei mari secțiuni: competiția propiu-zisă, atelierele de dezvoltare personală și spectacolele de teatru profesionist.

Ca bonusuri ale festivalului, pe programul acestuia apar și Cinemateca Târzie, Seara Povestitorilor și Masterclass-urile Ideo Ideis.

Până pe data de 10 iunie 2012 se pot înscrie trupele de teatru, însă numai nouă trupe vor avea șansa de a juca în fața unui juriu din care fac parte Cătălin Ștefănescu, Andi Vasluianu și Marius Manole. Pentru a participa la ediția de anul acesta, trupele de tineri trebuie să completeze formularul și dosarul de înscriere disponibile pe www.ideoideis.ro de asemenea pe site-ul festivalului vor găsi detalii cu privire la participare.

Trupele ce vor intra in festival își vor juca spectacolele între 13 și 22 august la Alexandria.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.