Concert Marius Matache in Lost

Martisoarele pot veni sub multe forme iar unele dintre cele mai placute sunt cele muzicale. Un astfel de martisor a venit din partea lui Marius Matache si Cristian Mihai in club Lost din Bucuresti intr-o seara de marti, 4 martie.

De cateva luni s-au produs cateva schimbari in FBI ( Folk Band Imperfect) prin un nou membru si anume Cristian Mihai si al sau nai care imbraca piesele sub o alta forma, chiar mai interesanta ca pana acum, fiind un factor de noutate destul de important printre folkistii momentului.  Cristi este un fel de one man orchestra. Nu doar ca ii reusesc niste solo-uri impresionante la nai dar la fel de bine poate aduce un plus de valoare prin voce, chitara si chitara bas si nu in ultimul rand, umor.lost 4 martie

Nu este prima oara cand clubul Lost il gazduieste pe Marius Matache pentru o seara folk insa de data aceasta clubul s-a umplut de tinere din asociatia studenteasca PRIME, seara fiind martisorul lor. Cu piese mai vechi, cu cateva cover-uri cunoscute, atmosfera a fost asigurata de cei doi cu usurinta fetele bucurandu-se de mai toate piesele. Cum tot se pregateste de realizarea unui al doilea album, printre piesele deja cunoscute s-au numarat si cateva noi, piese pentru care va recomandam sa ajungeti la concertele sale si pana la aparitia noului album pentru ca merita.

Ca Make sa aiba parte si de o scurta pauza, Cristi s-a oferit sa-i tina locul pret de 3 piese timp in care publicul a ras cu lacrimi pentru cover-urile Fara Zahar. Am putea spune ca ar fi putut alegecu usurinta job-ul de comediant.

Make si Cristi sunt acum un duo foarte interesant. Fiecare piesa capata o alta forma prin nailul lui Cristi iar coverurile ( de exemplu Comfortably numb – Pink Floyd) devin cu adevarat impresionante. Acestia mai au drumuri prin tara deci ocazii vor fi, prima dintre acestea fiind duminica, 9 martie in Club Doors din Constanta. Asadar, daca sunteti in zona va recomandam sa ii vedeti si in aceasta formula.

Si in caz de nu ati apucat sa vedeti cel mai recent clip Marius Matache, iata ocazia:

Post Author: Raluca

1 thought on “Concert Marius Matache in Lost

    dana

    (9 March 2014 - 18:30)

    deci te asteptam prin tara 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.