Seri acustice la Mignon

Am spus cu orice ocazie avută că locul folkului nu e printre sticle și învăluit în fumul de țigară. Și pentru că nu vreau să fiu un lup moralist și vreau să dau un exemplu personal, am trecut la treabă. Am găsit o locație adecvată – un teatru, nici prea mare, nici prea mic, cât să permită un spectacol, nu doar un concert, și uite așa am ajuns la Teatrul Mignon; e central (Bd. Hristo Botev nr. 1, în Piața Rosetti), are 60 de locuri, au casierie și vând și bilete online. Am cerut un pic de ajutor pentru a face niște evenimente cu ștaif și aici mi-au sărit în ajutor prietenii de la Domeniile Sâmburești. Da, vrem să vă întâmpinăm ca la o serată de bal, cu un pahar de vin înainte de spectacol, pentru că știm că veniți poate direct de la muncă, spectacolele vor fi, în special, lunea, deci trebuie să tratăm cum se cuvine un început de săptămână. Și uite așa s-a născut conceptul Seri acustice la Mignon.

Și pentru că orice început e greu, mi-am asumat eu primul spectacol, așadar seria de Seri Acustice la Mignon se deschide cu spectacolul Marius Matache&Friends. Acesta va avea loc pe 6 octombrie 2014, începând cu ora 19:30. Prețul biletelor este de 30 de lei. Poate pare mult (cam acesta e prețul unui spectacol la teatru, fie că a fost Excelsior, Nottara sau oricare altul), dar celor care cumpărați bilete vă pregătim surprize la fiecare spectacol (pentru primul spectacol veți afla săptămâna viitoare tot aici, pe ForeverFolk). Pentru că eu consider că doar împreună – artiști și spectatori – putem oferi muzicii de bună calitate un alt destin.

Nu vor fi doar spectacole Marius Matache, îmi doresc să găzduim aici lansări de discuri sau de carte, spectacole tematice, proiecte inedite ce doresc să se manifeste într-o locație decentă. Dacă doriți să știți când are loc următorul spectacol, vă pot anunța doar data: 20 octombrie 2014, când vom găzdui o lansare de disc. Biletele se vor putea cumpăra de la casieria Teatrului Mignon sau online pe www.iabilet.ro

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Seri acustice la Mignon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.