Bilete și abonamente la “O Gură de Folk”

Organizatorii Târgului Național de Muzică Folk O Gură de Folk au anunțat prețurile biletelor și abonamentelor pentru evenimentul ce va avea loc la Gura Humorului în perioada 21-23 octombrie 2016. Astfel, prețul biletelor pentru o singură seară de recitaluri este de 30 de lei, iar abonamentul pentru trei zile de recitaluri și acces la after-party în serile de vineri și sâmbătă costă 120 de lei. Prețul abonamentelor este valabil doar până pe 15 octombrie, după această dată el urmând să coste 150 de lei. Este foarte important pentru Sorin Poclitaru să știe pentru câți oameni să facă pregătirile pentru after-party (vor fierbe ceaune, vor sfârâi grătare, ar fi păcat să nu fie totul ca la carte pentru că unii se trezesc prea târziu). De aceea vă rugăm să vă achiziționați bilete și abonamente din timp.

Gură de Folk ajutor bileteLista sponsorilor și partenerilor târgului a fost completată, semn că sunt destui oameni care vor să dea o mână de ajutor, mai ales atunci când vorbim de un eveniment coerent și cu impact național (nu exagerez cu impactul național, dar am scris pe site de multe festivaluri din România, dar la nici unul nu am avut atâtea redistribuiri ale articolelor). Astfel, sonorizarea evenimentului va fi asigurată de Expert Music din Suceava, iar lista partenerilor media a fost completată de SuceavaLive. Heineken România va veni în întâmpinarea artiștilor și fanilor prezenți la after-party, iar Hotel Simeria va găzdui de asemenea o parte din invitați.

Bilete și abonamente O Gură de Folk

  • Bilet/seară: 30 de lei;
  • Abonament 3 seri + 2 after-party: 120 de lei – Early bird (până pe 15 octombrie);
  • Abonament 3 seri + 2 after-party: 150 de lei (după 15 octombrie).

Detaliile de plată sunt: RO65BTRL03401201102435xx, Titular cont Sorin Poclitaru, Swift.BTRLRO22, iar pentru euro RO14BTRL03404201102435xx

Vă reamintim că recitalurile celor trei zile (15 la număr) vor avea loc la Casa de Cultură Gura Humorului, lista artiștilor fiind disponibilă în afișul evenimentului (foto dreapta) sau aici.

Târgul Național de Muzică Folk O Gură de Folk este organizat de Asociația Folkul Acasă În Realitate (F.A.I.R.). Pentru informații suplimentare despre participarea la târg, contactați-l pe Sorin Poclitaru la telefon 0740-856-853.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.