Open Stage la Remember Florian Pittiș

După cum probabil ați aflat dacă urmăriți pagina noastră de facebook, cea de a VI-a ediție a Festivalului Flori pentru Suflet – Remember Florian Pittiș va avea loc în perioada 19-20 mai 2018. Până vom anunța lista de artiști ce vor concerta pe scena din Parcul Titan (cât de curând sperăm noi), venim cu o veste bună pentru artiștii tineri.

open stage Florian Pittiș MotzuAstfel, tinerii folkiști cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani au ocazia de a cânta pe scena festivalului la secțiunea de Open Stage. Dacă vreți să urcați pe scenă alături de artiști importanți ai folkului românesc, organizatorii plănuiesc pentru fiecare zi de festival o oră dedicată tinerilor la început de carieră.

Pentru aceasta trebuie să ne trimiteți două piese (mp3 sau link YouTube) pe adresa contact@foreverfolk.com până pe data de 16 aprilie, împreună cu un scurt CV al vostru.

Edițiile precedente ale Festivalului Flori pentru Suflet – Remember Florian Pittiș i-au avut ca invitați, printre alții, pe Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Alina Manole sau Trupa SPAM. Un fel de biografie a lui Florian Pittiș este disponibilă aici, dar dincolo de informațiile biografice, ForeverFolk îi datorează lui Motzu’ Pittiș chiar existența, noi cunoscându-ne în grupul de ascultători și chaterași de la Radio 3 Net Florian Pittiș.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.