Târgul de Folk 2021

Târgul Național de Muzică Folk “Vasile Mardare” 2021 se desfășoară în perioada 8-9 octombrie 2021 la Gura Humorului. Evenimentul are loc în Parcul de agrement Ariniș (pe terenul de sport), spectacolele ambelor zile încep la ora 17.00 și vor fi prezentate de poetul Sorin Poclitaru.

Recitaluri Târgul de Folk 2021

  • Vineri, 8 octombrie: Fără Zahăr, Cosmin Vaman, Ștefania Iacob, Grup Folk “Om Bun”;
  • Sâmbătă, 9 octombrie: Radu Pietreanu, Adrian Bezna, OCRU, Marius Matache

Este cea de a 6-a ediție a târgului, dedicat memoriei celui care a fost Vasile Mardare și sunt așteptați iubitori de muzică folk din toată țara, mai ales că nu se știe ce va urma în contextul pandemic actual. Accesul la eveniment este permis persoanelor vaccinate, celor care au trecut prin boală (Covid-19) și persoanelor care își fac un test rapid înainte de intrarea la concert și rezultatul este negativ. Intrarea este gratuită.

Ediția 2021 a târgului este organizată de Primăria Gura Humorului, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural Bucovina și Asociația Folk-ul în Realitate, ca parte din cea de-a 61-a ediție a Festivalului Internațional de Film, artă fotografică și diaporamă ”Toamna la Voroneț”, ce se desfășoară în perioada 6-10 octombrie 2021 la Gura Humorului, în inima Bucovinei.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.