Laurentiu Ghita lanseaza o carte – beton: ZAMBETONIERA

Epigramistul Laurentiu Ghita recidiveaza. Dupa ce in 2008 a publicat volumul de epigrame Singur intre patru versuri, Laurentiu a continuat sa fie creativ si productiv in ale scrisului, astfel ca la inceput de 2010 300 de epigrame ale sale sunt stranse in volumul “Zambetoniera”, ce va fi lansat la editura ANAMAROL.

Lansarea oficiala va avea loc pe 1 februarie la Biblioteca Metropolitana din Bucuresti (Zona Piata Amzei) incepand cu ora 17.30. Lansarea mai putin oficiala, dar la fel de serioasa si imbinata cu muzica folk, va avea loc pe 7 februarie, incepand cu ora 18.00 in Mojo Brit Room din Bucuresti (Str. Gabroveni nr. 14, fostul club Backstage). Evenimentul se va produce in cadrul seriei de evenimente Pariu Pe Prietenie, organizat bilunar de Bocancul Literar si la care ForeverFolk este partener inca de la inceputurile lui. Pana la momentul publicarii acestei stiri, si-au anuntat participarea la eveniment artistii Eugen Avram si Marius Matache.

Laurentiu Ghita cocheteaza frecvent si cu rolul de textier pentru diversi artisti. Astfel, el a scris versurile unor cantece folk precum Alba ca zapada – Post-scriptum la poveste, Veveritoiul si veverituca sau Gainat si muci (Daniel Iancu), Ce de vaci in Bucuresti sau Tara momentana (Marius Matache). De asemenea, poezia lui Am trabant a castigat concursul Un catren si un refren, textul sau urmand sa devenina cantec al formatiei Spitalul de Urgenta.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Laurentiu Ghita lanseaza o carte – beton: ZAMBETONIERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.