Concurenţii admişi în cadrul Festivalului “Ziua de Mâine” Alba Iulia 2011

Au fost anunţaţi concurenţii admişi în concursul festivalului “Ziua de mâine”, ediţia a 7-a, ce va avea loc în perioada 11-13 noiembrie 2011 la Alba Iulia. Iată lista lor.

Icarus (Săveni – Botoşani), Adela Ţiţescu (Ploiesti), Claudia Bianca Ciobanu Dan Cristi Ioniţă (Cluj-Napoca), Alexandra Andrei (Negreşti – Vaslui), Ionuţ Mangu (Cluj-Napoca), Marius Daşcău (Vaslui), Mihai Boicu şi Eugen Tobos (Suceava), Cosmin Vaman (Bacău), Roxana Zăpârţan (Cluj-Napoca), Ioan Mateiciuc (Siret), Laura Todică (Alba Iulia), Mirona Pascu (Cluj-Napoca).

De asemenea, vă prezentăm şi clipul de prezentare a festivalului. Ca şi în 2010, festivalul va fi transmis online pe www.folkalba.ro

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Post Author: Marius Matache

11 thoughts on “Concurenţii admişi în cadrul Festivalului “Ziua de Mâine” Alba Iulia 2011

  […] acesta, a 7-a,  va avea loc în perioada 11-13 noiembrie 2011 la Casa de Cultura din Alba-Iulia. Concurenții admiși anul acesta sunt: Icarus (Săveni – Botoşani), Adela Ţiţescu (Ploiesti), Claudia Bianca […]

  Cu nasu’n folk - Idei din Ozeneu

  (10 November 2011 - 11:17)

  […] mai ales pentru că e unul cunoscut prin concursul organizat an de an, puteți asculta melodiile concurenților și vă invit să-i votați online […]

  DAN TUDOR

  (10 November 2011 - 13:03)

  TRUPA ZADAR din ALBA IULIA nu a fost acceptata…
  Era bine sa ne spuneti macar de ce…sa stim alta data sa facem mai bine…nu ???
  Aici una din cele 2 piese cu care am fost respinsi:http://www.youtube.com/watch?v=d8RdKSDK30M

  Marius

  (11 November 2011 - 08:40)

  @Dan Tudor: din pacate, ai pus intrebarea exact unei persoane care v-a votat 🙂

  Povești cu folk

  (11 November 2011 - 09:06)

  […] voi. Care-s oamenii a căror povești ați vrea să le aflați? Fie din lista de mai sus, fie din lista concurenților. Astăzi începem activitatea. Îndată mergem spre conferința de presă, apoi spre concurs și […]

  qwerty

  (11 November 2011 - 16:21)

  @Dan Tudor: Pentru ca trebuie sa fie admisi doar unii. Nu te-ai prins ca asa-i in folk? Buni sau prosti, daca trebuie, sunt admisi.

  DAN TUDOR

  (11 November 2011 - 18:22)

  @Marius, întrebarea mea totusi nu ai raspuns-o….
  Spune macar ca nu-mi poti raspunde !! Stiu ca nu poti !

  Marius

  (11 November 2011 - 18:30)

  @dan tudor – am fost 5 oameni in juriu, am avut de ales intre 16 concurenti, fiecare a ales 12. S-a facut un clasament pe baza voturilor primite. Cum au votat ceilalti 4 nu e treaba mea. In particular, daca vrei, iti pot arata cum am votat eu. Zadar era pe lista. Dar trebuia mai mult de 1 vot ca sa intrati in festival.
  @qwerty – faci niste afirmatii aiurea.

  DAN TUDOR

  (12 November 2011 - 10:23)

  @Marius,deci cu alte cuvinte vrei sa spui ca nu am meritat ?!?
  :))) Am ascultat cîtiva din cei ce-au meritat…
  Nu fac afirmatii aiurea,eu(noi) am fost amenintati de cineva ca nu o sa mai cîntam niciodat pe o scena din Alba Iulia !!!
  Daca vrei ne-ntîlnim si-ti arat înregistrarea… (amenintarea)
  Una din piesele trimise voua a stat peste 2 sapt. pe un Chart in Germania,pe loc UNU ,peste 9570 de trupe !!! aici n-a trecut de 12 ???
  Rîd curcile….la abator….

  Marius

  (12 November 2011 - 11:00)

  @Dan Tudor – pentru scandaluri cu amenintari si inregistrari, incearca la Click, OTV sau Libertatea. Eu am incercat sa port un dialog. Vrei sa il avem, bine, nu, mult succes in tot ce faceti.

  DAN TUDOR

  (12 November 2011 - 15:50)

  @Marius nu ne-ntelegem nicicum ! Nu vreau scandal si nici nu am amenintat !!! am vrut doar sa stii ca stiu de ce nu am fost acceptati !!!
  Deci dialog daca vrei,(asta vreau si eu ) raspunde la intrebari!
  Si eu fac la fel la fel daca ma întrebi ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *