FolkLung (ep. 5): Grupul Altcumva. Invitat Gabriel Tora.

Conform regulamentului Festivalului FolkLung si programului intrarii in competitie a concurentilor (click aici pentru program), ultimul episod (cel cu nr. 5) din 2010 al Festivalului FolkLung ii are ca invitati pe grupul Altcumva. Invitatul lor este Gabriel Tora, care ii va sustine pe parcurusul celor doua concerte pe care ei le vor sustine in cadrul festivalului.

Gazda celor doua seri va fi Adrian Bezna. Concertele vor avea loc vineri, 17 decembrie, Suceava (La Fierarie Pub Boem) si sambata, 18 decembrie la Gura Humorului (Pizzeria La Bomba). Pretul biletului este de 5 lei, reprezentand donatie catre fondul de premiere al festivalului.

Ioan Mateiciuc, 24 ani, din Siret, actualmente masterand, absolvent al Univ. Al. I. Cuza, Iasi, Facultatea de Filosofie si Stiinte Socio-Admnistrative, specializare Stiinte Politice. “Vinovat” pentru primele doua editii ale Festivalului National de Muzica Folk FOLKEVER de la Siret (2009 si 2010). In 2010 a fost selectat la Festivalul Artelor de la Bucuresti pentru a face parte din volumul colectiv de poezie intitulat Antologia vinovatelor placeri.

Oxana Shametkina, 18 ani, din Suceava, în prezent eleva a Colegiului National de Arte Ciprian Porumbescu, Suceava. Stapaneste pianul si vioara, ii plac drumetiile si literatura rusa.

Altcumva – Altcumva

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.