Pasarea Colibri in Old School

Marti, 3 mai, in Old School (Casa de Cultura a Studentilor) se canta iar folk. Un local plin la refuz, unde abia puteai sa vezi scena sau sa te misti pur si simplu, plin de tineri care asteptau cu nerabdare inceperea concertului.

Recunosc ca de nenumarate ori am asistat la concerte marca Mircea Vintila sau Mircea Baniciu alaturi de Vlady Cnejevici, chiar in aceasi seara, pe scene comune, insa niciodata in formula de Pasarea Colibri.

Foarte aproape de ora anuntata, pe scena au inceput sa urce membrii Pasarea Colibri: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici si Teo Boar. Concertul a inceput asa cum isi incepe fiecare din ei recitalul in mod obisnuit, Mircea Baniciu cu Tristeti provinciale iar apoi Mircea Vintita cu Un om pe niste scari.

A fost o seara cu piese cunoscute, cantate de toti cei prezenti si care s-au bucurat de numeroase aplauze. S-a cantat Intoarcerea la Orient, Hanul lui Manuc, Dealul cu dor. Au fost si Constantin si Veronica , Lordul John, piese care aminteau de perioada in care Florian Pittis era membru Pasarea Colibri si aducea un plus de umor pieselor.

Nu au lipsit nici Esarfa in dar, Laptaria lui Enache , am dat o definitie atipica dragostei, asemanand-o cu o Salata, ne-am inchipuit cum este Vara la tara.

Dupa Popa Nan, Pisica neagra si Peste rabdari si alte hituri cunoscute ale celor doi, au incheiat prin Mugur de fluier, Andri Popa si Nunta, care au reusit sa antreneze publicul si mai mult, sa-l ridice de pe scaune si sa cante mai puternic ca pana atunci.

A fost o seara reusita in care Pasarea Colibri a reusit sa demonstreze inca odata ca ei nu apartin trecutului ci din contra, reusesc sa umple un club intr-o mare proportie doar de tineri. Si cu siguranta vor strange de fiecare data multi tineri, fie ca in formula Pasarea Colibri, fie ca individual, indiferent de locatia concertelor.

Post Author: Raluca

1 thought on “Pasarea Colibri in Old School

    […] colaborari cu Mircea Baniciu. Mai mult, trioul poate fi regasit si in formula noua a formatiei Pasarea Colibri (alaturi de Mircea […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.