Laura Matache lansează “Capcana viselor”

Legătura dintre muzica folk și literatură este una aproape indestructibilă, astfel că această știre nu are de ce să vă surprindă, la fel și numărul mare de artiști folk ce vor participa, in calitate de invitați la ea.

Laura Matache își spune povestea: “Am început să scriu din liceu, dar din 2008 m-am ocupat mai serios de scris. Am o carte publicată în 2010 – Cuvinte pictate (44 de poeme si proză scurtă). În 8 noiembrie 2011 voi lansa cea de-a doua carte – Capcana viselor (222 de poezii, poeme și proză scurtă), în două părți alb-negru (Capcana viselor – Lumina Iubirii) – concept Yin Yang.

Capcana viselor e o carte cu care mă mândresc de acum, deși nu stiu încă reacțiile cititorilor. Cunoscuta poetă Camelia Radulian mi-a făcut bucuria de a scrie prefața părții Capcana viselor, iar Alina Manole prefața părții Lumina Iubirii. Știu cu sigurantă că e mult mai bună, mai profundă decât prima. Cuvinte pictate – a fost o încercare stângace a mea de a-mi demonstra că am ceva de spus, dar reacțiile celor din jur au fost surprinzătoare și mult peste asteptările mele. S-a scris despre ea pe bloguri, site-uri și în presă, în Jurnalul de duminică, în Evenimentul de Călărasi, în Pentru Patrie (unde a scris chiar domnul George Șovu, pe care îl iubesc nespus și am avut onoarea să-l cunosc anul trecut în noiembrie la Gaudeamus – București). Totodată am avut parte de încurajări din partea mai multor prieteni, de al căror sprijin m-am bucurat în acești ultimi ani (Loreta Popa, Ovidiu Mihăilescu, Daniel Dumitru Darie și alții) și cărora le mulțumesc din tot sufletul.

Toate acestea m-au făcut să merg mai departe cu încredere. Am multe proiecte, dar păstrez surprizele pentru mai târziu.”

Lansarea va avea loc pe 8 noiembrie 2011, la fix 1 an de la evenimentul de lansare a primei cărți. Printre cei care vor urca pe scena din Club Mojo București se numără Alina Manole, Ovidiu Mihăilescu, Tituș Constantin și Iulia Mitrea, Daniel Iancu, Ștefan Tivodar, Fox Studis, Bogdan Goage și Mihai Paveliu, Walter Ghicolescu.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Laura Matache lansează “Capcana viselor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.