Cele mai citite articole de pe ForeverFolk în 2011

Ne-am gândit să vă prezentăm, pe scurt, cele mai accesate articole de pe ForeverFolk în anul 2011, pentru a vedea care sunt tendinţele cititorilor noştri.

Concurenţii de la prima ediţie a festivalului FolkLung şi-au mobilizat ascultătorii şi prietenii să îi voteze, articolul respectiv fiind cel mai accesat articol de pe ForeverFolk în anul 2011. Şi pentru că tot vorbim de concursuri şi voturi, preselecţia pieselor propuse pentru albumul “Folk din pana mea!” a fost şi ea în topul preferinţelor cititorilor noştri.

Deoarece artistul nu are un site personal, biografia lui Emeric Imre a fost şi ea la mare căutare printre cititorii ForeverFolk, Oltea Zambori chiar remarcând la un moment dat pe twitter faptul că cele mai bune informaţii despre artist le-a găsit pe site-ul nostru. De altfel, întreaga categorie a biografiilor artiştilor folk, fie ei români sau străini, a fost intens accesată în 2011.

ForeverFolk a prezentat albumul Azil al lui Adrian Berinde inca din faza de proiect. Cum albumul a fost lansat in ianuarie 2011, era normal ca iubitorii muzicii acestui artist sa fie interesaţi de mai multe detalii despre un album remarcabil.

Ce aţi dori să citiţi în 2012 pe ForeverFolk?

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.