Atât de bine – Adrian Berinde

concerte folk

Atât de bine este albumul cu numărul 7 al artistului Adrian Berinde. După revenirea cu Azil, iată că renascentistul Adrian Berinde continuă să scrie muzică după propriile reguli – necomercială (ca noi toți, de…), cu multe cuvinte, multe din ele tăioase. Personal, mă bucur că nu au mai trecut 8 ani până la un nou album, pentru că știu că material există, piese apar în permanență (vă recomand contul de youtube al artistului). Atât de bine s-ar putea să vă surprindă, dacă sonoritățile ascultate în ultima vreme, în piese precum Dacă o iubești, se mențin pe album.

Și pentru că o astfel de muzică trebuie să ajungă la public, vi se pregătește și un spectacol de lansare. Acesta are loc joi, 18 iunie, în Club Tribute din București. Formula de concert e alcătuită din colaboratorii tradiționali ai lui Adrian Berinde și mă gândesc aici în special la Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), dar și Geza Grunzo (keyboards), Norbert Covacs (keyboards), Luci Stein (bass) și Claudiu “NAȘU” Purcarin (tobe). Concertul marchează și 20 de ani de activitate muzicală a artistului Adrian Berinde.

Adrian Berinde s-a nascut pe data de 4 mai 1958, la Oradea. Absolvent al Scolii de Arte Plastice din Cluj. In 1982, se stabileste la Moudon, in Elvetia si lucreaza ca pictor liber profesionist, vernisand pana in 1994 mai multe expozitii personale la Lausanne sau Fribourg. continuarea biografiei lui Adrian Berinde o găsiți aici

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.