Festivalul National de Muzica Folk si Poezie Sibiu 2010

In perioada 20-21 noiembrie 2010, are loc la Sibiu cea de a 7-a editie a Festivalului National de Muzica Folk si Poezie. Avand un caracter necompetitiv, festivalul va include recitaluri de muzica folk, recitaluri de poezie ale unor actori, dar si o  manifestare  inedita, Expozitia de fotografie Culoare si Lumina, realizata de studentii Universitatatii de Arta si Design Cluj-Napoca.

Recitalurile de poezie il vor omagia pe poetul Adrian Paunescu.

Programul festivalului

Sambata, 20 noiembrie

 • ora 18:00. Prezentarea Expozitiei de fotografie Culoare si Lumina, Aurelia Calinescu
 • ora 19:00. Recital de poezie in interpretarea actritelor: Monica Baldea, Raluca Neacsu, Barbara Crisan
 • Recitaluri folk: Fox Studis, Poesis, Ada Milea, Nicu Alifantis

Duminica, 21 noiembrie

 • ora 19:00. Recital de poezie Ioana Blaga Frunzescu
 • Recitaluri folk: Laurentiu Stoian, Mircea Vintila, Victor Socaciu

Biletele au fost puse în vanzare la sediul teatrului din strada Al. Odobescu nr. 4 si costa 25 lei, iar cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari, 10 lei.

Sursa: Ora de Sibiu

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Festivalul National de Muzica Folk si Poezie Sibiu 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, ForeverFolk. ForeverFolk said: Festivalul National de Muzica Folk si Poezie Sibiu 2010 – http://tinyurl.com/274p93b […]

  ioana Blaga Frunzescu

  (17 November 2010 - 12:20)

  Pentru o corecta informare a celor care vor sa vina la Festivalul de folk din acest an – 2010 – de la Sibiu, as dori sa va mai documentati si, ca sa va usurez munca, va anunt ca recitalul meu din acest an nu este din poezii de Cezar Ivanescu ( acela e de anul trecut! – probabil ati facut copy- paste-), ci din poezia lui Adrian Paunescu (in memoriam). O zi buna si mare atentie la informatiile pe care le transmiteti!
  PS. Bine ca am vazut pe internet, ca altfel nu stiam de voi si nu aveam cum sa va ajut sa corectati!

  Marius

  (17 November 2010 - 12:29)

  @Ioana Blaga Frunzescu: Multumim mult de corectura. Noi am incercat sa obtinem programul de la organizatori, dar nu ne-au raspuns la e-mail. Astfel ca am luat informatiile de pe ziarul local Ora de Sibiu si la ei asa aparea. Am modificat pe site, cu scuze pentru eroare si multumiri inca o data.

  […] vineri, 19 noiembrie la Baia Mare (Photo Pub – detalii aici), sambata, 20 noiembrie la Sibiu (detalii aici) si pe 22 noiembrie la Bucuresti, Cinema Scala (detalii aici). tweetmeme_style = 'compact'; […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.