La multi ani! Puiu Cretu

Ziua de 16 august nu a insemnat doar un nou concert intr-o noua locatie ci un prilej de a imbina un motiv de sarbatoare cu o cantare in Terasa Florilor. Sarbatoarea a constat in aniversarea lui Puiu Cretu, eveniment la care au participat numerosi prieteni ai acestuia si nu numai, reusind sa umple terasa pana la refuz si cu siguranta ar fi participat si mai multi daca locatia ar fi permis.

Seara a inceput devreme, iar Puiu alaturi de Alex Nichita au deschis concertul cu piesa Om bun, dar inca de la cea de-a doua piesa, Se duc iubirile, scena a inceput sa primeasca si alti artisti precum Dan Caramihai.

Au urmat Cantec nebun, Eu, Despartire in flori, Broasca testoara a lui Radu Gheorghe unde publicul a jucat un rol important in interpretarea refrenului desi pe intreg parcursul concertului publicul i-a fost alaturi la fiecare piesa.

Pentru ca printre prietenii din terasa se afla si Teddy Tudoroiu, Puiu a tinut sa-i demonstreze cat de mult este apreciata piesa Tamplarul priceput.

O alta parte impresionanta a concertului a fost momentul in care cei doi au cantat Fara petale (Doru Stanculescu) si Cantec de oameni (Vali Sterian) in care vioara lui Alex a starnit ropote de aplauze.

Nu au lipsit nici momentele umoristice care i-au implicat pe colegii lui Puiu din grupul Voua, fie ca acestia s-au aflat pe scena fie ca ii auzeam din public. Glumele, povestile si piesele pline de umor au animat intreaga terasa pana la punctul in care ne gandeam ca vom deranja vecinii din zona si vom crea probleme proprietarului terasei.

Abia intrat in terasa, Ovidiu Mihailescu a fost nevoit sa urce direct pe scena pentru ca urmau sa cante Lili. Acesta a ramas pe scena alaturi de Puiu, Dan Caramihai si Teddy Tudoroiu pentru o alta “dama” a folkului, cantand Balada pentru Daniela.

Seara a continuat pana aproape de ora 11 prin coveruri Mircea Baniciu, Poesis, Phoenix dar publicul ar fi dorit tot mai mult.

I-am cantat La multi ani si am incercat cu totii sa-l emotionam insa cred ca cel mai emotionant moment pentru Puiu a fost venirea fiicei lui careia i-a dedicat piesa Cantec pentru Ioana.

A fost mai mult decat un concert. A fost o seara in care atat publicul cat si sarbatoritul s-au simtit foarte bine.

In incheierea aticolului, intreaga echipa ForeverFolk ii ureaza lui Puiu “La multi ani!” si cat mai multe evenimente muzicale.

Post Author: Raluca

2 thoughts on “La multi ani! Puiu Cretu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.