Cristi Dumitraşcu & friends în Joy Pub

Serile de folk de joi seara au continuat in Joy Pub si in ciuda faptului ca un concert Cristi Dumitrascu nu era strain acestui club, pentru mine a fost o noutate. Ajungand pentru prima data la un concert marca Cristi Dumitrascu am plecat cu “ganduri mari” stiind de la cunoscuti ca ma asteapta un adevarat show. Dupa terminarea meciului, desi publicul nu era numeros, concertul a inceput avandu-i pe scena alaturi de Cristi pe Andreas Aron (contrabas) si  Daniel Secarea (percutie), cantand o varianta ceva mai ritmata a piesei Bulgari, pe care cu ceva timp in urma o canta alaturi de Contrapunct.

Gazda serilor de folk din Joy este ca intotdeauna Puiu Cretu, care nici de data aceasta nu a scapat fara sa participe la sectiunea de cover-uri a serii prin Cantec pentru tine (Eugen Avram), Lili (Ovidiu Mihailescu) si Vremuri (Phoenix). Din categoria inviatiilor adiacenti, pe scena alaturi de Cristi a urcat si Eugenia Caragancev pentru Stand by me, Obladi-oblada (Beatles), Miruna (Mircea Vintila).

Amintind de albumul lansat in 2011, Goala prin casa (despre a carui lansare puteti citi aici), au cantat piesa care da numele albumului, alaturi de piesele Exil mon amour si Departe.

Momentul umoristic al serii a fost asigurat de Vacanta muzicala (Radu Pietreanu si Mihai Napu) si povestile lor despre loteria vietii sau iubirile trecute reprezentate de femei de toate felurile si… formele.

Concertul a parut mai mult o repetitie a pieselor, o “joaca muzicala” a celor de pe scena, poate si pentru ca publicul a fost in mare parte alcatuit din prieteni de-ai artistilor, asa ca show-ul despre care auzisem nu a avut loc in acea seara, poate in urmatorul concert.

Pana la un nou concert si o noua cronica va lasam cu piesa Goala prin casa.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.