Câștigătorul invitației duble la Napoca Folk Festival

Napoca Folk FestCa să nu mai prelungim suspansul, a venit momentul să anunțăm câștigătorul invitației duble la Napoca Folk Festival, a cărui primă ediție va avea loc în perioada 25-28 octombrie 2012.

Am avut câteva răspunsuri foarte interesante la concursul nostru, astfel că nu a fost ușor să decidem un câștigător, mai ales că întrebarea lăsa loc la interpretări – Cum ați defini muzica folk şi ce artist român se încadrează cel mai bine în această definiție?

Așadar, îl felicităm pe domnul Claudiu Panfiloiu, care va merge să îi vadă pe Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și toți ceilalți muzicieni la Napoca Folk Festival.

Post Author: Marius Matache

6 thoughts on “Câștigătorul invitației duble la Napoca Folk Festival

  adriana rus

  (18 October 2012 - 22:15)

  Inainte de toate salut pe toata lumea de aici. Apoi vreau sa il intreb pe domnul Matache : oare cand nu se vor mai tine cont de pile si de relatii? Va place sa fiti “periat”, domnule Matache? Mai aveti scame? Impresia ce mi-ati lasat-o e ca acea invitatie se stia de la inceputul concursului cine o va castiga, adica Panfi. Inca mai functioneaza sistemul “pile” in Romania. Imi doream mult sa merg la concert, dar nu a fost sa fie………nu imi permite bugetul……..asta e!

  adriana rus

  (18 October 2012 - 22:41)

  Nici macar nu apar postarile mele…..de ce?

  adriana rus

  (18 October 2012 - 22:46)

  Sa nu citeasca nimeni cum se obtin invitatiile in Romania? Urat din partea dumneavoastra……… de ce ati mai organizat concurs…….doar stiati cine va castiga.

  adriana rus

  (19 October 2012 - 08:47)

  Oare stiti de ce nu apar comentariile aici?

  claudiu

  (19 October 2012 - 12:11)

  multumesc frumos:) as dori sa aflu cum intru in posesia invitatiei 🙂 sa aveti ozzy minunata 🙂

  Marius Matache

  (19 October 2012 - 14:16)

  @Adriana comentariile iti intrau automat in SPAM – noroc ca m-am uitat si le-am scos de acolo. La acuzatii ti-am raspuns pe facebook.
  @Panfi la fel si al tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.