Duminica folk

Duminica aceasta pare să fie una plină de folk, pe fondul unui weekend extins, nu mai puțin de 4 concerte având loc doar în București. Așa cum am mai scris aici și despre prea multe locații de folk din alte orașe (Constanța, Brașov), am aceeași părere și despre București, care este oricum asaltat de evenimente.

Așa cum a anunțat de mai bine de o lună, Nicu Alifantis își lansează cel mai nou album, Șotron, printr-un concert în aer liber în Parcul Titan – Parcul Artelor. Toate detaliile sunt disponibile aici.

respectulPuiu Crețu se întoarce în clubul Sankt Petersbrug, unde și-a lansat recentul album Dragose în alb și negru. Se pare că se pune la punct o nouă seară de folk în București, vom vedea dacă rămâne duminica sau se va muta în altă zi a săptămânii.

Zoia Alecu este prezentă în Spice Club, la serile de folk organizate aici, ca parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, Să ierți. Nu uitați nici de concursul nostru ce vizează acest concert (detalii aici)

Ultimul concert anunțat este cel al lui Emeric Imre în Time In. Și dacă tot am zis că anunțăm concertele din această duminică, vă anunțăm că Alina Manole cântă la Papa la Șoni, în Vama Veche, în formulă de cvartet.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Duminica folk

    Pelerinaj

    (17 June 2015 - 23:11)

    Duminica folk – Muzica sufletului tau este o pagina ziditoare pentru suflet.
    Mult spor si folos duhovnicesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.