Un concurs ca un MOZAIC pentru noul album Nicu Alifantis

Nicu AlifantisNicu Alifantis urmează să lanseze un nou album ce se va numi Mozaic, un album ce va aduna un număr mare de poeți printre care Cezar Baltag, Ion Horea, Maria Mirtiotisa, Luís de Camões, Dinu Olarașu, Laurentiu Ulici, Nina Cassian, Ion Nicolescu, Mihai Eminescu, Nichita Stănescu și George Toparceanu.

Albumul nu va fi unul oarecare, ci coperta acestuia va purta semnatura unuia dintre voi, deoarece Nicu Alifantis dorește să-și implice ascultătorii pasionați de artă în crearea coperții a noului album.

Propunerile sunt așteptate pe adresa de mail alifantis.mozaic@yahoo.com pana pe data de 25 iulie 2012, iar castigatorul va fi anuntat pe data de 30 iulie pe pagina acestuia de facebook.

Nicu Alifantis

S-a nascut pe 31 mai 1954, la Braila, avand radacini grecesti, machedonesti si romanesti. Primul instrument la care a invatat sa cante este acordeonul. Debutul scenic se petrece lin 1973 la TVR, in cadrul emisiunii TeleTop. In 1976 ii apare primul disc, intitulat Cantec de noapte, care includea 4 piese: DecembreLuna in campSa recunoastem totusi si piesa care da titlul albumului Cantec in noapte.Intrarea in Cenaclul Flacara nu a fost chiar lina, cativa dintre artistii deja prezenti in cenaclu obiectand asupra stilului sau care nu ar fi folk. (click aici pentru biografia completa a lui Nicu Alifantis).

Post Author: Raluca

2 thoughts on “Un concurs ca un MOZAIC pentru noul album Nicu Alifantis

  eu

  (29 June 2012 - 14:31)

  si premiul care e… ? 🙂 nu de alta dar presupun ca poza castigatoare o sa fie cumparata nu donata pentru album 🙂

  Marius

  (2 July 2012 - 09:08)

  @eu cred ca ar trebui sa intrebi pe pagina dansului de facebook. dar eu cred ca pentru un artist tanar (si nu numai) poate fi o lucrare importanta de portofoliu sa realizeze coperta unui artist ca Nicu Alifantis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.