Alexandra Andrei: de la speranta la (aproape) certitudine

Alexandra Andrei

Eu sunt un mare fan al ei si lucrez la un site de muzica folk, deci e normal ca pentru mine sa nu fie o surpriza. Am vazut-o de atatea ori, stiu ce poate. Am fost in juriul festivalului La Suceava, În Cetate, ediția 2009, la Vatra Dornei, unde a câștigat marele premiu, primul din cariera ei. De asemenea, am fost prezent și la ediția următoare a festivalului, când a fost prezentă în recital și când ne-a demonstrat tuturor că nu ne-am înșelat cu un an înainte.

M-am bucurat insa ca a fost o revelatie si pentru doi dintre bloggerii prezenti la Festivalul Ziua de Mâine de la Alba Iulia (Cristi si Razvan). Prin intermediul celui de al doilea, va oferim integral recitalul Alexandra Andrei la cea de a 8-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Folk Ziua de Mâine ce a avut loc în prima seară de festival, pe 16 noiembrie 2012.

In titlu am spus ca este aproape o certitudine pentru ca doar publicul va decide daca ea e gata sa faca pasul de la tanar talent la artist consacrat. Valoarea artistica este insa din belsug, va asigur.

Multa bafta, Alexandra!

Foto: Augustin Radu

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

Parteneri în organizare: Casa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAsociatia RYMAMuzeul National al Unirii Alba IuliaArt Café Downtown

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.