Nord Est Folk 2016

Nord Est Folk 2015 polarizare Nord Est Folk 2016

Nord Est Folk 2016 reprezintă ediția cu numărul 6 a festivalului din Dorohoi, oraș ce i-a dat patriei pe Dan Pița sau Fără Zahăr și care se dovedește, pe zi ce trece, un pol important al muzicii folk din România. Festivalul va avea loc în perioada 18-19 iunie 2016, la Casa de Cultură Municipală din Dorohoi.

Condiţii de participare la Nord Est Folk 2016

Vârsta pentru participarea la Festivalul – Concurs Nord-Est Folk este 14-30 ani. Participarea în concurs poate fi individuală sau de grup (max. 2 persoane). Nu pot participa în concurs cei care în anii precedenţi au obţinut trofeul festivalului.

Concurenţilor li se vor asigura condiţii de masă şi cazare pentru zilele de festival. Cheltuielile de transport cad în sarcina concurenților, nefiind decontate.

Juriul are în componenţa sa personalităti ale muzicii de gen. Deciziile juriului sunt inatacabile. Juriul preselecţiei se va afla sub directa coordonare a Preşedintelui juriului de concurs. Clasamentele finale sunt confidenţiale şi vor fi făcute publice numai pe scena Galei laureaţilor. Laureaţii care nu vor fi prezenţi la Gala de decernare a premiilor vor fi descalificaţi.

Suma totală a premiilor este 3350 de lei, acordate dupa cum urmeaza:

  • Trofeul festivalului – 1200 lei;
  • Premiul I – 900 lei;
  • Premiul II – 600 lei;
  • Premiul III – 350 lei;
  • Mentiuni 2×150 lei.

Înscriere la Nord Est Folk 2016

Pentru înscrierea la Festivalul – Concurs Nord-Est Folk 2016, cei interesați vor trimite pe adresa de e-mail: nord.est.folk@gmail.com până la data de 10 iunie urmatoarele:

  • Fişa de înscriere – descarcă formularul;
  • 2 piese propuse pentru concurs – compoziţii proprii propuse pentru a fi interpretate in concurs (format mp3, pe e-mail, la adresa specificată mai sus);
  • Copie după certificatul de naştere sau cartea de identitate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați organizatorii la adresa de e-mail de mai sus.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Nord Est Folk 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *